avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cumparare boxa in ansamblu rezidential
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cumparare boxa in ansamblu rezidential

Buna ziua.
Intentionez sa cumpar un spatiu de depozitare (boxa), in subsolul unui ansamblu rezidential, in valoare totala de 15.000 ron. Dezvoltatorul imi ofera o factura si atat. Este suficient? E nevoie de semnarea unui act notarial, pe langa factura?
Multumesc,
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:49, 17 Noiembrie 2012
Atentie la cartea funciara
E ok cartea funciara, acum 2 ani am cumparat apartament, in acelasi bloc, e un dezvoltator de incredere. Dar se poate vinde boxa doar cu factura?
Multumesc,
Trebuie sa fie intocmite documente cu valoare de titlu de proprietate care sa poata fi notate la OCPI

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se cumpara un spatiu de catre asociatie bloc3c bloc3c Dezvoltatorul care a construit blocul nu a lasat nici un spatiu cat de mic, disponibil, pe care noi sa il transformam in spatiu pentru aministrare bloc (sa ... (vezi toată discuția)
Boxa subsol ANCA2002 ANCA2002 Locuiesc intr-un bloc de cand s-a construit. In acel moment s-au impartit haotic boxele (subsolul blocului) si parintii mei nu au optat pentr-u a-si face boxa ... (vezi toată discuția)
Achizitionare boxa doru6 doru6 O colega a cumparat undeva prin anul 1970 o boxa de la o vecina, vecina care nu era oarecum la acea data proprietara a respectivei boxe in sensul ca facuse ... (vezi toată discuția)