avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ADEVERINTA CU VECHIMEA IN MUNCA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ADEVERINTA CU VECHIMEA IN MUNCA

AM facut o sesizare la ITM au trecut 3 luni de zile cind angajatorul nu mia dat adeverinta cu vechimea in munca,mia dat 5 zile de concediu si 1 de munca lucrata si mia dat decizia de incetare a activitatii.
ACESTUIA i-am facut in scris sa imi elibereze adeverinta cu vechimea in munca a zis ca mio trimite prin posta nu mia trimis.
RASPUNS nu am primit de la ITM angajatorul ma sunat si mia zis sa vin si sa imi fac lichidarea cu vechimea in munca.
MAI am de luat ceva banii de la angajator pe baza adeverintei.
LA ITM am dat copie xerox dupa contractul de munca si care era incomplet.
IN final doar adeverinta imi da angajatorul.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:09, 17 Noiembrie 2012
Raspunsul ITM-ului la sesizarea dvs il veti primi in termen de 30/45 de zile de la inregistrarea petitiei.

La incetarea c.i.m. trebuie sa primiti:
- decizia de incetare a c.i.m.
- adev. de vechime
- adev. pentru somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen de sizare la itmb Mephisto Mephisto Va rog sa imi spuneti care este termenul de depunere a unei sesizari la ITMB. C.i.m. s-a incheiat in conformitate cu prevederile art.55, lit.b din Legea ... (vezi toată discuția)
Cat timp am sa depun o plângere la itm? Ralucaralu91 Ralucaralu91 Bună ziua va rog sa ma ajutați cu un răspuns dacă pe data de 31 iulie mia desfăcut contractul de munca fără ca eu sa semnez și nu mia fost dat salarul ... (vezi toată discuția)
Cind iti dai demisia silviu35 silviu35 ANGAJATORUL trebuie sa dea la mina o adeverinta cu decizia de incetare a activitati sio adeverinta cu vechimea in munca ca cite zile ai lucrat ca ti sa platit ... (vezi toată discuția)