avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1168 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... inselatorie?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

inselatorie?

Buna seara,mama mea a cumparat o casa cu chitanta de mana.Casa a fost construita fara autorizatie pe un teren parasit.Ulterior a aflat ca acel teren a fost donat la stat in urma cu 25 ani de fostii proprietari.Mai rau e ca nu poate sa faca contract pentru apa sau curent electric. ce e de facut in acest caz?

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 19:38, 17 Noiembrie 2012
Pana in prezent , casa nu a fost racordata la utilitati.?
nu,s-a racordat la vecinii din spatele casei.Multumesc,
Plateste impozit?In caz afirmativ poate incerca intrarea in legalitate printr-o actiune in constatare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Racordare la utilități casa fără autorizatie ContSters424337 ContSters424337 Bună ziua. Mă confrunt cu o problema destul de des întâlnită însă momentan sunt fără rezolvare. Am construit o casa fără autorizație de ... (vezi toată discuția)
Curentul electric pe strada privata dianabutnaru dianabutnaru buna ziua, mama mea a cumparat un teren intravilan, la marginea unui sat, zona in care acum incep sa se construiasca mai multe case. Strada pe care isi ... (vezi toată discuția)
Racordare utilitati radubajan radubajan Buna ziua, ma confrunt cu urmatoarea situatie si nu stiu cum se poate rezolva. 1. Am achizitionat un teren pentru constructie. 2. Toate actele inclusiv ... (vezi toată discuția)