avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale taxa de parcare
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

taxa de parcare

daca domnul primar al craiovei va amenaja parcari cu plata, va mai fi legala plata taxei de parcare pe care o platim anual asociat la impozitul anual al masinii? si ca o curiozitate: cei care locuiesc la case cu curte, de ce platesc taxe de parcare, daca ei isi tin masinile pe terenul proprietate particulara?
Cel mai recent răspuns: Seffer Laurentiu , Consilier juridic 18:27, 9 Februarie 2009
sincer n am mai auzit de o asa taxa,,,,,,,,taxa de parcare in curtea mea
Sincer nu am auzit asa ceva pana acum. Cred ca ceva nu ati inteles sau ati inteles gresit. Nu vau fost furnizate toate informatiile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activitate pe domeniul privat fara acodul scris al proprietarului pacurariu maria pacurariu maria Buna seara, Ma confrunt cu 2 probleme destul de majore: 1.Am parcate in fata casei pe domeniul public dar fara a incomoda circulatia rutiera sau ... (vezi toată discuția)
Mi-am spart bara la masina intr-o parcare privata din cauza denivelarilor Aleex123 Aleex123 Buna Ziua, In spate la Registru comertului din Bucuresti este o parca privata. Acum cateva zile am zis sa parchez masina acolo, toate bune si frumoase, intru ... (vezi toată discuția)
Parcare auto - domeniu public si privat . FlorinCristian FlorinCristian Buna Seara , Apelez la sfatul dvs , ca-n nenumerate randuri pentru a ma indruma intr-o chestiune din viata de zi cu zi .. problema parcarilor auto . Am un ... (vezi toată discuția)