avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1025 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... cadastru - schita gresita
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

cadastru - schita gresita

buna seara.am chemat un cadastru sa-mi faca schita cadastrala in prezenta tatalui meu dar nu a tinut cont de vecinii care sunt trecuti pe actele de proprietate iar dupa o alta masuratoare facuta de mine cu inginerul cadastral din comuna,au iesit valorile mult mai mari decat erau pe hartie.ce trebuie sa fac in acest caz?unde sa ma adre
sez pt a lamuri problema si sa-mi pot face schita corecta?
Cel mai recent răspuns: d_doinita , utilizator 15:17, 18 Noiembrie 2012
Sesizati oficial registratorul sef al OCPI
Cu ce ati masurat dvs impreuna cu angajatul Primariei : metrul, panglica, compasul?
Exista niste softuri de prelucrarea a datelor preluate din teren si pe care presupun ca angajatul Primariei nu le are altfel s-ar fi autorizat si ati fi apelat la el pentru a va face cadastrul.
Autorizatul care v-a facut schita are acces la niste date pe care acel angajat nu le are si la intocmirea schitei dvs trebuie sa tina seama si de alte masuratori efectuate in preajma imobilului dvs. Ca sunteti dvs nemultumit e altceva.
Inainte de a da fuguta cu jalba la registratorul Ocpi ganditi-va ca documentatia dvs va fi avizata sau nu la OCPI in urma masuratorilor facute de cadastristul autorizat, nu de cel care e angajat la Primarie.
La Primarii exista , nu de putine ori , situatii care nu sunt conforme cu realitatea, si pe care cei de acolo le susutin cu tarie fara a dispune insa si de mijloacele necesare pentru a face lumina in acest domeniu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare voit eronata Cred in dreptate Cred in dreptate Buna ziua. La un OCPI a fost facuta verificarea tehnica si juridica a documentatiei pt. prima intabulare cu \"ochii inchisi\".Adica nici unul din documentele ... (vezi toată discuția)
Cadastru zuzumama zuzumama Daca suprafata masurata in cadastru nu corespunde cu realitatea cum se poate contesta?Cumparatorul poate sa faca alt cadastru cu un alt cadastrist pentru ... (vezi toată discuția)
Cum remediem un cadastru gresit? anicagrecu anicagrecu Am cumparat un teren cu schita cadastrala gresita, mai exact la verificarea cotelor pentru proiect imprejmuire, s-a constatat ca e complet decalat. In ... (vezi toată discuția)