avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Obtinere copie sau inregistrarea audio a declaratiei ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Obtinere copie sau inregistrarea audio a declaratiei unui martor

Buna ziua,
Ma intereseaza cum pot obtine o copie dupa inregistrarea audio sau a declaratiei unui martor dintr-un proces in care am calitatea de parte, pentru a o folosi ca proba pentru reclamarea savarsirii infractiunii de marturie mincinoasa.
Multumesc
Mergeti la arhiva instantei respective, solicitati dosarul la bara cu CI, vedeti cate pagini are declaratia, apoi formulati o cerere adresata presedintelui instantei pe calea carei solicitati elibererea unei copii xerox a declaratiei martorului aflata la fila x din dosar.
Anexati cererii taxa de timbru de 1.00 lei si timbru jud. de 0,15 lei pentru fiecare pagina a declaratiei martorului.
Dar o copie a inregistrarii audio din sala, nu pot obtine? Sunt sigur ca s-au spus mai multe decat au fost scrise.
In dosarele civile nu se fac inregistrari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copia unei hotarari judecatoresti sorin_alexandrescu sorin_alexandrescu Am o H.J. care a devenit greu lizibila ,(a fost scrisa la masina in mai multe exemplare - la indigo). Ce trebuie sa fac pentru a obtine o copie a documentului ? (vezi toată discuția)
Se admite ca inscrisurile dintr-un dosar sa fie folosite in alt dosar tibimarin tibimarin Dosarele sunt ordonanta presedintiala pentru stabilirea domiciliului minorului si divort. In cadrul dosarului de ordonanta presedintiala, sotiei i s-a luat ... (vezi toată discuția)
Cat timp mai trebuie sa astept pt ca judecatorul sa dea motivatiile deciziei luate? okdaniok okdaniok La un proces civil,Curtea de apel a dat decizia civilă in data de 07.10.2012. Intrebarea mea este: cat timp mai trebuie sa astept pt. ca judecatorul sa dea ... (vezi toată discuția)