avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... se admite ca inscrisurile dintr-un dosar sa fie ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

se admite ca inscrisurile dintr-un dosar sa fie folosite in alt dosar

Dosarele sunt ordonanta presedintiala pentru stabilirea domiciliului minorului si divort.
In cadrul dosarului de ordonanta presedintiala, sotiei i s-a luat interogatoriu, iar in cadrul dosarului de divort, avocatii au convenit (!) sa nu foloseasca interogatoriul ca mijloc de proba. Eu nu am fost consultat in mod direct in prealabil.
Intrebare: as putea cere o copie cerificata pentru conformitate a raspunsurilor sotiei din cadrul dosarului de ordonanta presedintiala si as putea-o depune ca inscris in dosarul de divort?
Cel mai recent răspuns: tibimarin , utilizator 10:48, 9 Decembrie 2012
Puteti oricand sa solicitati copii, dupa inscrisurile din dosarele in care sunteti parte. Mergeti personal la arhiva, cereti dosarul, va uitati in el ca sa vedeti ce inscrisuri va sunt de folos si complectati cererea de copiere filele X si Y.
In dosarul celalalt, puteti depune orice inscris care ar ajuta cauza, si instanta decide daca tine cont de el sau nu......dar oricum inscrisul ramane la dosar.
Da, puteti depune in dosarul de divort o copie a interogatoriului administrat in dosarul de ordonanta.
Pentru elibererea unui exemplar, aveti nevoie de :
- cerere adresata presedintelui instantei,
- taxa de timbru de 1.00 lei si timbru jud. de 0,15 lei pentru fiecare pagina a interogatoriului.
Va multumesc, am mai luat copii si cunosc aspectul acesta. M-ar interesa in mod deosebit in ce masura un astfel de inscris ar fi luat in considerare in celalalt dosar...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copie act - din dosar - judecatorie oanaportar oanaportar Buna ziua ! Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns. Trebuie sa cer o copie dupa un act redactat de Primarie, dintr-un Dosar aflat la Judecatorie. Va ... (vezi toată discuția)
Obtinere copie sau inregistrarea audio a declaratiei unui martor driver_host driver_host Buna ziua, Ma intereseaza cum pot obtine o copie dupa inregistrarea audio sau a declaratiei unui martor dintr-un proces in care am calitatea de parte, pentru ... (vezi toată discuția)
Certificat grefa aurelia-rely aurelia-rely am introdus divort si custodie dupa minor dupa care a introdus si sotul dupa 2 sapt eu fiind reclamant in primul deja aminat pt prima oara cel introdus de el ... (vezi toată discuția)