Dosarele sunt ordonanta presedintiala pentru stabilirea domiciliului minorului si divort.
In cadrul dosarului de ordonanta presedintiala, sotiei i s-a luat interogatoriu, iar in cadrul dosarului de divort, avocatii au convenit (!) sa nu foloseasca interogatoriul ca mijloc de proba. Eu nu am fost consultat in mod direct in prealabil.
Intrebare: as putea cere o copie cerificata pentru conformitate a raspunsurilor sotiei din cadrul dosarului de ordonanta presedintiala si as putea-o depune ca inscris in dosarul de divort?
Puteti oricand sa solicitati copii, dupa inscrisurile din dosarele in care sunteti parte. Mergeti personal la arhiva, cereti dosarul, va uitati in el ca sa vedeti ce inscrisuri va sunt de folos si complectati cererea de copiere filele X si Y.
In dosarul celalalt, puteti depune orice inscris care ar ajuta cauza, si instanta decide daca tine cont de el sau nu......dar oricum inscrisul ramane la dosar.
Da, puteti depune in dosarul de divort o copie a interogatoriului administrat in dosarul de ordonanta.
Pentru elibererea unui exemplar, aveti nevoie de :
- cerere adresata presedintelui instantei,
- taxa de timbru de 1.00 lei si timbru jud. de 0,15 lei pentru fiecare pagina a interogatoriului.
Va multumesc, am mai luat copii si cunosc aspectul acesta. M-ar interesa in mod deosebit in ce masura un astfel de inscris ar fi luat in considerare in celalalt dosar...
Certificat grefa
aurelia-rely
am introdus divort si custodie dupa minor dupa care a introdus si sotul dupa 2 sapt eu fiind reclamant in primul deja aminat pt prima oara cel introdus de el ... (vezi toată discuția)