avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... probe in instanta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

probe in instanta


As dori sa cunosc in ce masura imagini din internet stocate (poze) de pe site de harti[exemplu - www.rou.ro- bing...... si altele ] in format 2D/ 3D pot fi considerate probe de catre Instanta. Cum ar trebui procedat pt a fi acceptate? Am o actiune de Rectificare CF.
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dinescu , Avocat 21:26, 18 Noiembrie 2012
Printati, mentionati pe copii "conform cu originalul" si le depuneti ca pe orice alt inscris.
Ultima modificare: Duminică, 18 Noiembrie 2012
Ana-Maria Dinescu, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua . ma puteți ajuta și pe mine cu un sfat? am avut ... AdrianBraila AdrianBraila Bună ziua . Ma puteți ajuta și pe mine cu un sfat? Am avut o in luna Decembrie o divergentă cu agentii de paza ai unui magazin din Braila. Am sunat la ... (vezi toată discuția)
Fotografiile online gen "stock photos" CristianRH CristianRH Buna ziua. Am si eu o problema. Intentionez sa realizez o publicatie, care in continut va avea multe fotografii ( in general cu animale ). Pe orice site pe ... (vezi toată discuția)
Cum pot da in judecata un site web? EnErGyZaNt EnErGyZaNt Salut,asa cum vede/ti in titlu as dori informatii cum as putea da in judecata un site web,deoarece am incarcat ceva bani la ei(700 euro) si sunt blocat nu mai ... (vezi toată discuția)