avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua . Ma puteți ajuta și pe mine cu un sfat? ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua . Ma puteți ajuta și pe mine cu un sfat? Am avut ...

Bună ziua .
Ma puteți ajuta și pe mine cu un sfat?
Am avut o in luna Decembrie o divergentă cu agentii de paza ai unui magazin din Braila.
Am sunat la 112, sa trimis un echipaj de politie si tot eu am fost sanctionat contraventional.
Am facut plângere contraventională dar incă nu am avut nici o sedintă.
Doresc sa solicit instantei de judecată sa-mi incuviinteze proba audio video pe care o am in telefon.Cum pot proceda?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: AdrianBraila , utilizator 15:46, 17 Ianuarie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuia ceruta prin contestatie sau daca nu ati cerut mofificati contestatia/plangerea pana la peimul termen.Descsrcati pe un cd/dvd ,o depuneti la dosar din timp eventual cateva poze le printati pe hartie si le depuneti.Dvs solicitati,posibil sa nu o admita dar daca e depus la dosar cd ul sperati ca judecatorul se uita peste si isi face o parere.
acest răspuns util
Trebuia ceruta prin contestatie sau daca nu ati cerut mofificati contestatia/plangerea pana la primul termen.Descarcati pe un cd/dvd ,o depuneti la dosar din timp eventual cateva poze le printati pe hartie si le depuneti.Dvs solicitati,posibil sa nu o admita dar daca e depus la dosar cd ul sperati ca judecatorul se uita peste si isi face o parere.
Ultima modificare: Luni, 17 Ianuarie 2022
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Pot face cerea de încuviintare a probei audio video in termen de 5 zile de la primirea citatiei pentru primul termen de judecată sau înainte?
acest răspuns util
Cititi dispozitiile art 204 NCPC
Im puteti pune la dispoziție un model tipizat de cerere?
Sau măcar un site unde pot gasi un asemenea formular?
Vă mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala garson garson Buna ziua, Am facut o plingere penala unui individ care ma injurat si ma amenintat plus a aruncat cu pietre si alte obiecte in mine. Eu am inregistrat tot ... (vezi toată discuția)
Probe pe hartie sau pe cd/stick? buna ziua, intr-un proces ce ... Nata88 Nata88 Probe pe hartie sau pe CD/stick? Buna ziua, Intr-un proces ce da mai bine, probele sa fie depuse in copii pe hartie sau scanate pe un CD/stick? Inteleg ca ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, care este procedura de a avea acces la o proba video ... DTDana DTDana Buna ziua, Care este procedura de a avea acces la o proba video pusa intr-un dosar de contraventie circulatie? Este posibil sa primesc video prin email? (vezi toată discuția)