Bună ziua .
Ma puteți ajuta și pe mine cu un sfat?
Am avut o in luna Decembrie o divergentă cu agentii de paza ai unui magazin din Braila.
Am sunat la 112, sa trimis un echipaj de politie si tot eu am fost sanctionat contraventional.
Am facut plângere contraventională dar incă nu am avut nici o sedintă.
Doresc sa solicit instantei de judecată sa-mi incuviinteze proba audio video pe care o am in telefon.Cum pot proceda?
Va multumesc!
Trebuia ceruta prin contestatie sau daca nu ati cerut mofificati contestatia/plangerea pana la peimul termen.Descsrcati pe un cd/dvd ,o depuneti la dosar din timp eventual cateva poze le printati pe hartie si le depuneti.Dvs solicitati,posibil sa nu o admita dar daca e depus la dosar cd ul sperati ca judecatorul se uita peste si isi face o parere.
Trebuia ceruta prin contestatie sau daca nu ati cerut mofificati contestatia/plangerea pana la primul termen.Descarcati pe un cd/dvd ,o depuneti la dosar din timp eventual cateva poze le printati pe hartie si le depuneti.Dvs solicitati,posibil sa nu o admita dar daca e depus la dosar cd ul sperati ca judecatorul se uita peste si isi face o parere.
Plangere penala
garson
Buna ziua,
Am facut o plingere penala unui individ care ma injurat si ma amenintat plus a aruncat cu pietre si alte obiecte in mine. Eu am inregistrat tot ... (vezi toată discuția)