avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Zdelca (declaratie)
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Zdelca (declaratie)

Buna ziua... tatal meu are inca 10 frati,,,deci sunt 11 mostenitori ..pe o suprafata de pamant.. doi din verii tatalui meu si-au facut casa pe pamantul nostru dar cand acel pamant era al CAP -ului, sustinand ca CAP -ul i-a trimis sa faca casa acolo...in 1991 pamantul a revenit al nostru prin legea retrocedarii, iar ei nu voiau sa mai plece..unul din fratii lui tata a venit la tara si i-a cerut unuia dintre cei doi sa se mute de acolo pt ca e pamantul lui.. iar varu i-a facut oferta de cumparare a pamantului... mosul meu a fost constrans de situatie si a acceptat banii facand un act sub semnatura privata , in care au semnat doar 5 din cei 11 mostenitori.
Acum acea persoana care a cumparat acea bucatica de pamant a dat in judecata cele 5 persoane care au semnat acel act Zdelca sau Declaratie cum o numeste el...,specific faptul ca actul nu are nici o data pe el iar dezbaterea mostenirii nu e facuta nici la acest moment.
Ce valabilitate poate avea acel act?? Cumparatorul sustine ca acel act este facut in anul 2005 ...

Alte discuții în legătură

Teren cumpărat cu zdelcă în 1969 anthynidiany anthynidiany Bunicul meu a avut un teren pe care l-a împărțit-o celor 3 fii. Proprietatea unuia dintre fii este mai lată, iar a celorlalți mai înguste astfel că ... (vezi toată discuția)
Cum sa fac sa intru in posesia unui teren cumparat cu zdelca acum 20 de ani?? CARMEN-CATALINA CARMEN-CATALINA E vorba de o proprietate,de un teren cu tot cu casa,la care au fost trecuti 2 proprietari:tata si fiica.Acum tatal a decedat.Ma intereseaza sa solutionez ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire MariusP88 MariusP88 As dori un raspuns la urmatoarea problema: Familia tatalui este formata din 9 frati. In 1985 a decedat ultimul dintre parintii lor, iar la momentul ... (vezi toată discuția)