avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 491 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... autentificare acte notariat
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

autentificare acte notariat

Buna! in cazul efectuarii unei apartamentari la notar, s-au autentificat actele fara certificat fiscal si s-au depus la oficiul de cadastru, cine raspunde...notarul sau/si proprietarul?
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 17:37, 18 Noiembrie 2012
In mod normal apartamentarea, dezmembrarea se face cu certificat fiscal. Exista impozite neplatite ? Daca nu, oricum se va schimba rolul fiscal atunci cand se va obtine pe fiecare imobil nr dadastral si carte funciara distincta.
sunt datorii si s-a efectuat apatamentarea la notar si la oficiu..deci un imobil s-a apartament in doua apartamente, au rezultat 2 cf-uri
Proprietarii sunt diferiti?

Daca nu sunt diferiti trebuie sa achitati impoztul ca proprietar. Daca s a facut apartamentare sau dezmembrare cu vanzare, impozitul trtebuia platit si adus certificat fiscal, doarece vanzatorul garanteaza impotriva oricaror evictiuni...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezmembrare pe orizontala pompagiu pompagiu Care ar fi pasii legali pentru separarea pe orizontala a unui imobil,in speta parterul unei vile +curtea din fata afernta, dezmembrat din vila P+1+M ? (vezi toată discuția)
Renuntare "conventie de constituire a unui drept de habitatie viagera" valy_ungur valy_ungur [b]Buna ziua, In urma cu aproximativ patru luni am incheiat un contract cu o persoana : CONVENTIE DE CONSTITUIRE A UNUI DREPT DE HABITATIE VIAGERA ... (vezi toată discuția)
Cadastru edyflo edyflo se poate face o vanzare a unui apartament fara cadastru? certificat cadastral/ certificat fiscal sunt doua lucruri diferite? (vezi toată discuția)