avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 767 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Suspendarea procesului in urma recursului suspenda si ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Suspendarea procesului in urma recursului suspenda si procedura

Legat de insolventa, in cadrul unui proces s-a dispus suspendarea pana la solutionarea recursului :
"Solutie: Dispune suspendarea cauzei în baza art.300 alin 1 C.proc.civ. şi art. 8 alin 4 din L 85/2006"
Intrebari:
-repunerea pe rol se face in baza unei incheieri cu citarea partilor?
-actele procedurale efectuate de administratorul judiciar pe perioada suspendarii pot fi contestate(cu succes)?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: florindbro , utilizator 01:40, 23 Noiembrie 2012
Adunarea creditorilor, tabelul preliminar al creditorilor, tabelul definitiv. La aceste acte procedurale nu am fost citat fiind parte in proces si nici instanta nu a stabilit vreun termen, procesul fiind suspendat.
Astazi am primit un raspuns hilar de la instanta.
Un proces de faliment care timp de 2 ani a fost suspendat pana la solutionarea recursului, numai trebuie repus pe rol, ci se face din oficiu.
Am sesizat instanta pe exceptie ca nimeni nu a facuit cerere pentru repunerea pe rol si ca s-a dat termen fara ca acest aspect sa fie pus in discutie si mi s-a raspuns ca asa ceva nu s-a mai intamplat si ca ramane de studiat!?
Ce parere aveti?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare proces conform art. 244, pct. 1 cod procedura civila Mihai Pop Mihai Pop Buna seara, Procesul a fost suspendat in baza art 244 p.1 in 25 ianuarie. Incheierea prin care s-a dispus suspendarea se comunica partilor aflate in proces? ... (vezi toată discuția)
Suspendarea si perimarea judecatii ioanaviviana ioanaviviana Poate par prea indrazneata, dar am sa fac totusi o intrebare. Ma poate ajuta cineva cu materiale despre acest subiect? Multumesc frumos. Dar, in primul ... (vezi toată discuția)
Cum se poate suspenda un proces civil? Costica33 Costica33 Am intentat un proces si am interes sa-l suspend. Va rog sa-mi spuneti cum se poate suspenda un proces pe o perioada mai mare sau egala cu un an. Multumesc. (vezi toată discuția)