avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1009 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Retinerea unui obiect fara voia proprietarului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Retinerea unui obiect fara voia proprietarului

Buna,am o problema cam,copilaroasa. Fratele meu de 19 ani,a avut o relatie,foarte scurta (3 saptamani) cu o domnisoara de 20 de ani. S-a certat cu fata,si a uitat aparatul foto si un telefon mobil la ea acasa. Nu ar fi problema mare,dar aparatele in total valoreaza 1500 de lei,din care aparatul este al meu. Problema este ca acum parintii fetei,nu vor sa i le mai dea inapoi. Tot il duce de nas sa mearga la ei,dar el cand suna sa mearga,ei nu mai raspund. De 2 saptamani tot asa fac. Fata raspunde si inventeaza tot felul de motive. Ce s-ar putea face in acest caz? Pot rezolva cumva cu politia? Am acte pentru acele produse,inclusiv garantia si bon fiscal.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters162100 , utilizator 22:14, 18 Noiembrie 2012
Multumesc pentru raspuns. Asa am sa fac,am sa ii spun dansei situatia in care poate ajunge. In caz contrar,va depune fratele meu o plangere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclamatie pentru violenta Katyca Katyca Buna ziua, In toamna anului 2011 fiul meu, care atunci avea 16 ani, a fost agresat fizic pe strada de catre trei indivizi. Mai exact a fost lovit cu ... (vezi toată discuția)
Copil lovit de o vecina gabriela1819 gabriela1819 Buna ziua, as dori sa stiu si eu cum sa \\"linistesc\\" o vecina care mi-a smucit fata din curtea casei mele pentru ca era cu inca 3 fetite si culegea visine. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! probabil va urma un caz de divort in fata instantei. ... Danut56 Danut56 Buna ziua! Probabil va urma un caz de divort in fata instantei. Situatia este urmatorul: Sotia mea a plecat la un alt domn de buna voie de un an de zile, ... (vezi toată discuția)