avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie dupa ani in strainatate
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie dupa ani in strainatate

Sin plecat de 17 ani din Romania,in Grecia.As dori sa ma intorc in tara si va intreb: ce se ve intimpla cu cei 15 ani de cotizare de aici,din Grecia? In romania nu am apucat sa fac carte de munca,nici nu am fost angajat vreodata.Cum trebuie sa procedez,in vederea obtinerii unui drept de pensionare?
Cel mai recent răspuns: godspeed , utilizator 08:15, 19 Noiembrie 2012
In link-ul de mai jos veti gasi toate informatiile de care aveti nevoie pentru stabilirea drepturilor Dvs. privind exportul prestatiilor in spatiul comunitar:

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer somaj bibiloiu bibiloiu Buna ziua! Locuiesc in Grecia si sunt in somaj sezonier,lucrez numai 6 luni pe an.Ma intorc in tara definitiv si as dori sa aflu,daca ma pot inscrie la somaj ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata partiala, stagii realizate in romania si in grecia vasilagri vasilagri Nascut in mai 1956.As vrea sa stiu cum pot iesi la pensie, avand 17 ani de munca in Romania (constructii) si vreo 15 in Grecia (constructii). Care e procedura ... (vezi toată discuția)