avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie, Stat Comunitar
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie, Stat Comunitar

Pensie stat comunitar. Buna seara, va rog sa ma lamuriti , de ce documente are nevoie fratele meu, pentru a iesi la pensie ( anticipat ) in Grecia? fac precizarea ca este angajat din 1979 in Romania,are o vechime de 17 ani in romania si de 20 de ani in Grecia. in Grecia poate sa iasa la pensie anticipat,la implinirea varstei de pensionare de 62 de ani .cine poate elibera dovada ca este angajat din 1979? ,ce acte sunt necesare? se poate face si online? Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:06, 23 August 2021
Grecia - Pensii pentru limită de vârstă
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie internationala Socol Socol In prezent sunt pensionata anticipat in Romania. Dupa pensionare, am mai lucrat inca 4 ani in Slovacia si as dori sa obtin pensie si din Slovacia la implinirea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! tatal meu a depus dosarul pt pensie in romania, mentionez ... Dia1975 Dia1975 Buna ziua!Tatal meu a depus dosarul pt pensie in Romania ,mentionez ca a lucrat si in Franta 8 ani..In Romania are o vechime de 28 ani..A primit o decizie ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata pana la atingerea varstei pentru pensie limita de varsta clodi clodi Buna seara, Va rog sa ma ajutati cu raspunsul la urmatoarele intrebari. Tatal meu este nascut in ianuarie 1949 si conform anexei 3 se poate pensiona la ... (vezi toată discuția)