Am o problema cu banca.Am cedat un contract ipotecar prin hotarare juecatoeasca definitiva si irevocabila dar banca dupa mai mult de jumatate de an nu a operat aceasta modificare, iar eu figurez in continuare cu acest credit pe numele meu. Este o suma considerabila.Problema este ca eu nu pot face un credit in conditiile actuale.Sunt foarte stresanta in aceasta privinta.Am tot intrebat si dat telefonoane la banca respectiva sa vad cum se poate rezolva problema, dar ma tot amana cu rezolvarea motivand diverse: persoana care a preluat contractul a dus actele cerute de banca insa nu a fost acceptata de catre banca. In conditiile acestea cum pot rezolva problema?
Prezentati-va personal la banca si solicitati un raspuns in scris. Presupun ca in momentul in care ati depus la banca aceea hotarare definitiva si irevocabila ati primit o dovada in acest sens, adica ca ati depus-o.
Daca baca nu da curs hotararii definitive si irevocabile, adresati-va unui executor judecatoresc pentru punerea in executare a hotararii.In prealabil puteti notifica in scris banca, in acest sens, poate asa se rezolva mai repede si mai ieftin pentru dvs.
Banca a fost citată în proces, spre a-i fi opozabilă hotărîrea? Aţi cesionat o datorie. Fără acordul creditorului sau fără ca acesta să fi fost citat în procesul în care s-a pronunţat sentinţa pe care vă întemeiaţi, cesiunea nu este opozabilă acestuia.
Banca nu a fost citata la proces.Nu a fost chemata nici e judecator , nici de avocati.Voi cere un raspuns in scris.Dar in aceste conditii pot da in judecata banca?In cazul in care as putea m-as putea reprezenta singura la proces?Nu am bani pt avocat!
Am uitat sa mentionez ca in urma hotararii judecatoresti am incheiat la notar un act aditional la contractul de ipoteca prin care se specifica ca eu nu mai am nici o obligatie fata de banca .Eu am un exemplar al acestui act adiional,banca unul si actalul imprumutat unul,si bineinteles notarul unul.
Contract credit
anca2909
Buna ziua. Am un contract de credit ipotecar incheiat cu o banca pentru achizitionarea unui imobil la care eu sunt titular si sotul coplatitor. Intrebarea este ... (vezi toată discuția)