avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... contract credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

contract credit

Buna ziua. Am un contract de credit ipotecar incheiat cu o banca pentru achizitionarea unui imobil la care eu sunt titular si sotul coplatitor. Intrebarea este daca divortez de sot si acesta cedeaza bunul, respectiv apartamentul ipotecat si restul obligatiilor de plata el iese de sub incidenta contractului ca si coplatitor?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:38, 1 Martie 2012
Iese din contract daca incheiati un act aditional cu banca pt ca dvs sa preluati ratele si in acte.
Nu iese automat doar ca faceti partaj, tranzactia sau hotararea jud nu ii e opozabila bancii. Ori o citati la partaj daca ajungeti in instanta, ori incheiati amiabil act aditional la acel contract de credit

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preluare credit ipotecar emiliana76 emiliana76 Buna ziua. In 2007 am incheiat un credit ipotecar pe 25 ani pentru achizitionarea unei locuinte. Sotul este titular, eu fiind coplatitor. Acum suntem in pragul ... (vezi toată discuția)
Partaj notar danaru danaru Buna seara, As dori si eu o informatie...Am hotarat sa facem partajul la notar: un apartament ipotecat, credit imobiliar pe 22 de ani si o masina, tot cu ... (vezi toată discuția)
Partaj amiabil conpama conpama Am intalnit urmatoarea situatie si as avea nevoie de o lamurire: Daca ne-am inteles la un partaj amiabil (adica in fata unui notar public), cum se calculeaza ... (vezi toată discuția)