avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor banca
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

banca

Se considera contul din banca un venit? sau dobinda lui? Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 08:21, 24 Noiembrie 2012
Dobanda acordata de banca. In niciun caz "contul din banca".
Mai sunt considerate venituri sumele incasate in acest cont, daca este al unei societati comerciale. Dar inregistrarile pe venituri se evidentiaza sub alta forma in contabilitate. Pe baza unei facturi emise, de exemplu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factoring mari.a mari.a Va rog, am nevoie de ajutor ... Am incheiat un contract de factoring cu o banca - am cesionat catre ei facturi de la unul dintre clientii nostrii - si in luna ... (vezi toată discuția)
Dobanda cont bancar cateldestept cateldestept O societate are contul curent la banca si un depozit bancar. Dobanzile sunt considerate venituri din investitii si se impoziteaza cu 16% ? (vezi toată discuția)
Inregistrari contabile privin scontarea tasica34 tasica34 Am depus documente in vederea scontarii,in suma de 30.000 lei, la o societate bancara. Va rog sa ma indrumati in ceea ce inseamna acest tip de ... (vezi toată discuția)