avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1084 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... partaj
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

partaj

In procesul de partaj am intampinat o problema.Fostul sot a gasit un individ care spune ca ii datoram suma de 80000 euro sub forma de imprumut,suma din care s-a construit una din casele pe care le detinem.Acest lucru nu este real,nu am imprumutat aceasta suma.Probabil au facut aceasta hartie cu cateva zile in urma.Ce pot sa fac ca sa demonstrez ca este o minciuna?
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 18:07, 19 Noiembrie 2012
Va trebui sa demonstrati ca este un inscris constituit pro cauza. Aratati ca imobilul a fost construit cu bani comuni, proprii si nu din acel imprumut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imobil scos la licitate urgent gemilia gemilia am luat un imprumut in 2008 dela o pers suma 80000 euro cu contract de ipoteca la notar, tot in 2008 diferenta de o luna am luat de la alta persoana 2000 euro ... (vezi toată discuția)
Partaj urgent thea12 thea12 am cumparat impreuna cu sotul meu un apartament in urma cu 6 ani.acum suntem in divort iar sotul meu nu ar vrea sa imi dea nimic din apartament.iMI SPUNE CA ... (vezi toată discuția)
Contract de imprumut, fara garantie imobiliara-executare silita antony antony Am imprumutat o suma de bani cu contract notarial, dar fara garantie imobiliara. Nu am mai reusit sa inapoiez in timpul stabilit prin contract suma, iar ... (vezi toată discuția)