avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii calculul tarifului orar
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

calculul tarifului orar

as dori sa stiu cum se afla tariful net pe ora ca sa pot calcula singur salariul meu.= ore suplimentare si daca se retine impozit pe bonurile de masa
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 18:15, 19 Noiembrie 2012
Trebuie sa aflati tariful brut pe ora prima data. Salariul brut lunar / la numarul de zile lucratoare din luna / 8 ore. Se acorda contravaloarea orelor suplimentare tot la tariful brut pe ora.

Va puteti calcula cu ajutorul acestui calculator de salarii.
[ link extern ]

Da, tichetele de masa se impoziteaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitare bonuri de masa . Adrian47 Adrian47 Buna ziua , nepoata mea lucreaza la o gradinita privata si i se acorda bonuri de masa pe card SODEXO si i se opreste impozit din salariul net cu suma ... (vezi toată discuția)
Retinere tichete de masa din salariu Marian C. Marian C. Bună ziua, Vă scriu în speranța că voi primi un răspuns concret în legătură cu fluturașul de salariu al tatălui meu. Muncește într-o anumită ... (vezi toată discuția)
Tichete masa la salariu minim pe economie Pătruțescu Î Dan Î.I Pătruțescu Î Dan Î.I se pot da tichete de masa la un angajat cu salariul minim pe economie din mediul privat , cite bucati si ce formalitati (documente) se intocmesc si cit este ... (vezi toată discuția)