avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 779 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită lipsa in gestiune
Discuție deschisă în Executare silită

lipsa in gestiune

Buna seara , lucres la un magazin de materiale de constructii fiind singurul gestionar, casier si sef magazin :S acun peste 1.5 ani au facut inventarul care a iesit cu 38000 in minus ; Am semnat un agajament de plata in care a fost scris ca pna la 27 decembrie daca nu platesc o sa treaca la executaresilita .Intrebarea mea este ce poate sa mi faca societatea
Ultima modificare: Luni, 19 Noiembrie 2012
fzoli2000, utilizator
Cel mai recent răspuns: fzoli2000 , utilizator 08:56, 1 Decembrie 2012
plangere penala pentru delapidare.
si in ce consta asta o sa mi cinfisca casa sau asa ceva ? si dac nu am nimic pe numele meu ?
Daca nu aveti nimic in proprietate, nu au ce sa va ia, dar daca va fac plangere si veti fi gasit vinovat, puteti fi inchis
pntru ce perioada si daca am documente in care se vede ca si alcinva putea sa umbla in gestiunea mea fara stirea mea tunci ? sau daca receptia a avut loc si marfa nu a ajuns la mine si daca dupa inventar au mai intrat alte marfuri?
Azi am vorbit cu administratorul si mi-a zis ca daca pana la la 27.dec daca nu platesc o sa ma dea la politie pentru furt dupa asta o sa treaca la executarea silita. ce ar putea s fac ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturi cu minus fanietta fanietta Buna, as avea doua intrebari pentru o II, comert cu amanuntul 1. Pentru facturile cu minus ar trebui trecut in raportul de gestiune la iesiri valoarea de ... (vezi toată discuția)
Delapidare - raspundere vanzatoare sandutza19 sandutza19 Buna ziua, am fost angajata ca vanzatoare la un magazin unde mai era o vanzatoare si o gestionara. La vreo 9 luni dupa ce m-am angajat s-a facut un inbentar ... (vezi toată discuția)
Inventar fals BIGHY BIGHY Buna ziua,am vazut ca pe acest site pot primi lamuriri in legatura cu o acuzatie care mi se aduce.Am lucrat la un magazin,am avut gestiune,si sunt acuzat ca am ... (vezi toată discuția)