avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 776 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... plangere impotriva masurii unui procuror
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

plangere impotriva masurii unui procuror

am facut o plangere pentru abuz in serviciu impotriva unor persoane............pe motiv ca mau dat afara din sittem pentru a aduce pe altii......iar d-ul procuror zice ca fapta nu ezista si sa autosesizat de denuntare calomnioasa din partea mea si mia aplicat o amenda administrativa si cheltuieli de judeacata....deci pe scur in acelasi dosar am devenit din parte vatamata in .....invinuit?
se poate autosesiza fara a depune plangere partea respectiva?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:56, 19 Noiembrie 2012
Elementele constituve ale Iinfractiunii retinuta in sarcina dvs au fost apreciate de catre procurorul responsabil in solutionare din cuprinsul plangerii,coroborat cu sustinerile si probele depuse de partea reclamata de dvs
Daca apreciati netemeinica si nelegala solutia procurorului,aveti dreptul sa formulati plangere la prim procurorul parchetului in temeiul disp art 278*1

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Denunt calomnios davo2 davo2 Salut! am avut in trecut niste probleme la institutia care lucrez am fost acuzat de inselaciune, iar, recent, am primit rezolutia de la procurorul de caz - ... (vezi toată discuția)
Calomnie, insulta si rezolutie de neincepere a urmaririi penale, ce-i de facut mai departe...? lonley-wolf lonley-wolf Toata Stima D-lor Consultanti si Moderatori!! Parintii mei au fost insultati si calomniati grosolan de catre o persoana, la un an de la moartea tatalui meu ... (vezi toată discuția)
Contestatie rezolutie procuror Nina1 Nina1 Daca o rezolutie data de procuror intr-un dosar penal este contestata, acelasi procuror reanalizeaza dosarul ? Care este termenul in care se da raspuns unei ... (vezi toată discuția)