avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... reziliere contract cu o firma de telefonie mobila
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

reziliere contract cu o firma de telefonie mobila

Buna ziua .
cum pot sa reziliez un contract cu o firma de telefonie mobila atata timp cat sunt inca sub perioada contractuala , ne mai fiind multumit de servicii.
Multumesc anticipat

[Editat - pe forum nu este permisa postarea numelor de persoane fizice sau juridice cu care aveti probleme, multumesc pentru intelegere]
Ultima modificare: Marți, 20 Noiembrie 2012
Ares-3, moderator
depinde daca isi respecta prevederile conttactuale.
de ce sunteti nemultumit mai exact ?
Ultima modificare: Marți, 20 Noiembrie 2012
Ares-3, moderator
motivatia nemultumiri este ;de la un abonament de 5 euro cu 1000 min in retea si 60 nat la prelungirea contractului mi-au zis ca imi dau 120 nat si 600 in retea cu 7,5 eur dar nu au specificat ca este pe o perioada de 3 luni , acuma normal ca nu sant nemultumit , crescand de la 5 eur la 7,5 euro si mai putine min in ambele retele ,precizez ca acuma imi dau 60min nat si 600 cu bani mai multi ,ce pot sa fac , multumesc anticipat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate de telefonie mobile - probleme mar17 mar17 Am incheiat contract cu o societate de telefonie mobila pe 24 de luni luand telefon gratis,si in contract era specificat ca in primele trei luni pe langa 300 ... (vezi toată discuția)
Probleme conrtactuale cu o companie de telefonie Getapopa Getapopa Detin 4 abonamente de telefonie mobila de un an,fara perioada contractuala.Inainte de sarbatori mi au facutmodificari la contract fara acordul meu,acum am 3 ... (vezi toată discuția)
Factura cu penalitati prea mari ioana delia ioana delia Buna ziua, Am o prietena care a avut abonament la o retea de telefonie, si din diverse motive nu a mai putut sa isi plateasca factura, care acum aproximativ ... (vezi toată discuția)