avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Societate de telefonie mobile - probleme
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Societate de telefonie mobile - probleme

Am incheiat contract cu o societate de telefonie mobila pe 24 de luni luand telefon gratis,si in contract era specificat ca in primele trei luni pe langa 300 mb mai am 200 mb bonus. Dar cand am primit oferta mi sa spus ca am 1200 min in retea si 500 min pe fix national si international,pe langa mb ce i-am mentionat mai sus. Cei 200 mb nu i-am primit in primele trei luni. Dar dupa trei luni mi-au fost luate 200 de min. nat. si internationale pe fix. As putea sa reziliez contractul cu iei?


Multumesc anticipat
Ultima modificare: Duminică, 13 Ianuarie 2013
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: PROPIETARap , utilizator 14:30, 13 Ianuarie 2013
pe intelesul tuturor, contractul este mama intelegerii intre parti, vedeti ce clauze aveti, vedeci ce nu se respecta astfel incat sa invocati un motiv pertinent pentru reziliere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerespectarea contractului Anayllyl Anayllyl Buna ziua! Va rog sa ma sfatuiti ce as putea face pentru rezilierea unui contract cu o companie telefonie si internet mobil, contract care s-a ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract orange ionutadriandragut ionutadriandragut pot sa reziliez contractul la orange? cei de la orange mi-au facut oferta prin telefon pentru un abonament orange me 5 si mi-sa oferit 500 de minute nationale ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telefonie mobila Muresan Felicia Muresan Felicia Va rog frumos sa-mi dati un sfat in urmatoarea problema: In 2009 am incheiat un contract de voce pe 2 ani si am primit la oferta un telefon mobil si \"N\" ... (vezi toată discuția)