Buna ziua !
Ma numesc Badulescu Mihai Vasile si am avut o asigurare RCA la Carpatica , societate care a refuzat plata despagubirilor catre Tudor Valeriu Marius .
In urma unui proces de 2 ani s-a ajuns la urmatoarele , citez :
Solutie: Respinge cererea de chemare în judecată formulată de reclamantul Tudor Valeriu Marius ca fiind formulată de o persoană fără calitatea procesuală activă, cerere majorată. Respinge cererea de intervenţie în interesul reclamantului formulată de intervenientul Tudor Victor. Admite în parte cererea de intervenţie în interes propriu formulată de intervenientul Tudor Victor în contradictoriu cu pârâţii Bădulescu Mihai şi SC Carpatica Asigurări SA , majorată. Obligă pe pârâta SC Carpatica Asigurări SA să plătească intervenientului Tudor Victor suma de 30859,10 lei cu titlu de despăgubiri şi suma de 1968 lei cu titlu de cheltuieli de judecată. Obligă pe pârâtul Bădulescu Mihai să plătească intervenientului Tudor Victor suma de 19429,52 lei cu titlu de despăgubiri şi suma de 1239 lei cu titlu de cheltuieli de judecată. Cu recurs în 15 zile de la comunicare.
Mai multe detalii despre proces gasiti aici :
[ link extern ] *
Ce pot face in cazul asta? Trebuie sa platesc eu 200 de milioane chiar daca am avut o asigurare valabila la Carpatica ? Ce sfaturi imi dati ?
Va multumesc anticipat !
Badulescu Mihai . mike_strongeru@yahoo.com