avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... am platit pe cineva pentru serviciul de intabulare si ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

am platit pe cineva pentru serviciul de intabulare si cadastru

Buna seara,
Am platit pe cineva sa-mi faca intabularea si cadastrul pentru locuinta.
Am facut greseala da a achita tot 90%din onorariu si toate taxele catre autoritati si acum ma vad in situatia de a nu mai putea lua legatura cu persoana respectiva pentru ca nu raspunde la telefon si daca raspunde ma amana.
As dori sa stiu cum pot afla daca s-a depus dosarul la Primarie sau unde se depun actele pentru sectorul 5.
De asemenea carui organism profesional se subordoneaza aceste persoane care presteaza un astfel de serviciu?
Cel mai recent răspuns: yaguaro_1st , utilizator 22:24, 19 Noiembrie 2012
Nu ati precizat de unde ati aflat despre respectiva persoana,este de specialitate,este de incredere?
Puteti sa va interesati daca au fost depuse documentele direct la OCPI responsabil ,mai exact la registratorul sef al institutiei
Daca persoana cu care ati convenit executarea documentatiei este de specialitate,puteti sa sesizati direct OCPI
Respectiva persoana mi-a fost recomandata de o doamna careia ii tin contabilitatea la firma si care de altfel mi-a mai recomandat un notar de serviciile caruia am fost foarte multumita.
Nu stiu ce specialitate are persoana cu care am convenit sa-mi intocmeasca documentatia stiu doar ca a venit la mine si a masurat interiorul imobilului si in doua randuri a venit cu doi domni care au masurat cu acele trepieduri sau trepiede in vecinatatea casei.
Va rog sa ma indrumati si pe mine in demersurile pe care ar trebui sa le intreprind: sa merg la OCPI pe str. Eugeniu Carada nr. 1-3 si sa intreb daca este inregistrat vreun dosar pe numele sau pe adresa mea?
Am vazut ca se da si un nume de registrator si un numar de mobil si nu stiu la ce m-ar putea ajuta aceste informatii. Este un domeniu pe care nu-l inteleg si nu stiu de unde ar trebui sa incep sa ma lamuresc daca persoana cu care am vorbit a facur intradevar ceva sau ma duce cu vorba de vreo doua luni spunand ca primaria sectorului 5 se misca foarte greu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare voit eronata Cred in dreptate Cred in dreptate Buna ziua. La un OCPI a fost facuta verificarea tehnica si juridica a documentatiei pt. prima intabulare cu \"ochii inchisi\".Adica nici unul din documentele ... (vezi toată discuția)
Persoana fizica autorizata. iuliana57 iuliana57 Stiti cumva ce documente sunt necesare pentru autorizarea unei persoane fizice (PFA ) ,unde trebuie depuse si cam cat costa ? Multumesc, Iuliana (vezi toată discuția)
Pot solicita cadastru si intabulare in regim de urgenta dupa ce au fost depuse actele in regim standard? alex68 alex68 Va adresez rugamintea sa ma ajutati in urmatoarea problema. Am depus actele pentru efectuarea cadastrului si intabulare la o firma in urma cu o luna de zile. ... (vezi toată discuția)