avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Viza F2 si accesibilitatea acesteia.
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Viza F2 si accesibilitatea acesteia.

Eu am viza F1 si sunt student in SUA. De curand, m-am casatorit iar sotia mea a aplicat pentru viza F2 (dependent). Ea este din Venezuela si este absolventa de facultate in SUA. Aplicatia de F2 a fost acceptata iar plecarea din SUA nu ar fi o problema. Viza nu a fost data ci doar aprobarea de a avea viza F2 (atunci cand va fi aplicat pt aceasta). Noi planuim o vacanta in Romania asa ca incerc sa aflu cat mai multe informatii cu putinta in privinta vizei.

Intrebarea mea: Daca vine cu mine in Romania si facem o programare la Ambasada Statelor Unite, va primi viza din Romania?? Sau trebuie neaparat sa fie luata din Venezuela? Ce acte sunt necesare?

M-am gandit ca fiind sotia mea ar avea dreptul sa aplice pt viza si din Romania pt ca o calatorie in Venezuela nu e ceva posibil la momentul actual. Este imperativ ca ea sa se intoarca cu mine in SUA si trebuie sa aflu cat mai mult cu putinta.
Cu respect,
anonymous999
Cel mai recent răspuns: stefaniajohnston , utilizator 22:34, 16 Decembrie 2012
astfel de informatii le obtineti doar de la consulatul USA din Romania...opinia mea este ca puteti veni in Romania cu sotia si veti primi viza F2... Succes!
Buna ziua faceti programare la ambasada americana in romina prin telefon ,cumparati de la banca transilvania un cod de telefon pentru programare ,prin telefon le spuneti ca aveti in usa un pachet de viza aprobat F2 va v-a chema la ambasada sa va dea pachetul si restul actelor facute in rominia analize si tot felul ,dupa ce ati rezolvat actele faceti programare cu acelasi cod de telefon la ambasada bineinteles si cu taxa unei vize tot de la banca transilvania ,si va prezentati la programare pentru viza F2.succes
Si inca ceva ,toate actele care au fost depuse pentru viza F2 din venezuela ,sa le aveti in rominia la ambasada ,originalele si copi,si restul va dau de la ambasada ce trebuie restul facut ,trebuie sa stiti codul sau nr pachtului de viza sau aprobarea daca v-a trimis-o prin posta orce document care atesta aprobarea vizei .Se poate sa dureze citeva saptamini pina pleaca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ambasada sua mi-a reținut pașaportul după interviu și mă somează să mă prezint din nou. ce se poate întâmpla dacă nu mă prezint și îmi abandonez pașaportul acolo? Cupcake Cupcake Buna ziua, Ieri am sustinut interviul pentru obtinerea vizei turistice pentru SUA. La sfarsitul interviului am fost felicitat ca am obtinut-o, urmand sa ... (vezi toată discuția)
Viza sua angajat angajat Prietenul meu este american de origine si a venit in Romania pentru un timp. Daca ne casatorim aici si apoi dorim sa calatorim in SUA sa ne vizitam familia, eu ... (vezi toată discuția)
Viza pentru cetatean strain casatorit cu cetatean roman iiagr2001 iiagr2001 buna ziua!as dori sa aflu cu ce acte trebuie sa ne prezentam la consulat cand facem cererea pentru viza.sotul meu este tunisian si am vrea sa venim in ... (vezi toată discuția)