avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate malpraxis
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

malpraxis

dupa comiterea unei fapte de malpraxis, de catre un doctor,in cit timp poate fi dat in judecata ( reclamat)? Dupa 2 ani si jumatate de la savirsirea faptei de malpraxis,mai poate fi deschisa actiune impotriva doctorului vinovat? In speta ,o persoana a ramas paralizata, dupa o operatie de hernie de disc,care era inoperabila,dar pe care doctorul a facut-o,iar pacientul a ramas schilod pe viata...Acum cind a vazut ca nu mai are bani pentru medicamente si nici sa poata munci pentru a se intretine se gindeste sa il reclame... multumesc anticipat colaboratorilor acestui site,care se straduiesc sa dea informatii cit mai exacte celor care apeleaza la acest site.
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 22:01, 19 Noiembrie 2012
da, se poate si dupa 2 ani si jumatate da in judecata atat doctorul ptr malpraxis cat si spitalul in care a fost operat... ideea este ca inainte de a fi operat pacientul a semnat un contract si niste angajamente de asumare a riscurilor care il disculpa pe doctor si spitalul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Malpraxis ? ce este de facut ? traff traff Acest mesaj este scris in numele unei cunostinte , care pentru inceput doreste sa se informeze despre ce poate face , cum si in ce consta actiunea de ... (vezi toată discuția)
Operație cu urmări deosebit de grave. este, sau nu, malpraxis? dany_tl76 dany_tl76 Va rog sa imi spuneti daca este sau nu malpraxis : Pentru ca doctorii incearca sa se acopere unul pe altul si raspund: ca nu intruneste conditiile de ... (vezi toată discuția)
Informatie malpraxis italia danychelu danychelu Buna ziua ,in luna februarie acestui an am fost plecat in italia la soramia intre timp am facut o criza de hernie ombilicara ,aveam o hernie ombilicara ... (vezi toată discuția)