avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... divort
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

divort

sotia a depus divort ,care intre timp sa razgandit acum trebuie sa platesc ceva cheltueli de judecata, cum se procedeaza.
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 07:11, 20 Noiembrie 2012
Daca sotia este cea care a depus divort si acum sa razgandit in sensul ca nu mai doreste desfacerea casatorie, atunci dvs nu aveti ce cheltuieli sa platiti. Dvs sunteti cel care are dreptul sa pretinda cheltuieli de la sotie daca ati facut pana la retragerea cererii de divort.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort de comun acord Claudia33 Claudia33 Buna ziua, as vrea un raspuns urgent, sunt casatorita de un an, nu avem copii, si de un timp stam separat din cauza unor probleme, dar totusi ne-am mai ... (vezi toată discuția)
Divort, partaj GEORGE  PASARICA GEORGE PASARICA am avut prima infatisare la divort, am acceptat conditiile fara sa fiu la curent cu pretentiile sotiei , care a introdus si partajul in defavoarea mea, ce pot ... (vezi toată discuția)
Cerere reconvenþionalã_divorþ prin acordul pãrþilor_taxã de timbru CatanaNelu CatanaNelu Urmează să depun o cerere reconvenţională prin care solicit desfacerea căsătoriei prin divorţ cu acordul părţilor. Este îndeajuns taxa judiciară ... (vezi toată discuția)