avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Construire sediu
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Construire sediu

Buna ziua,

Firma la care lucrez intentioneaza sa achizitioneze un teren si sa construiasca un punct de lucru, as dori sa stiu pe ce cont o sa trec terenul dar cheltuielile cu materiale, avize, prestarile de servicii pentru construirea acestui sediu.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: LIVIU NISTEA , utilizator 16:45, 20 Noiembrie 2012
Terenul se va inregistra in contul 211,cheltuielile cu materiale, daca investitia este realizata de firma, in contul 231, prestarile de servicii in contul 628.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare factura investitii in curs Lizuca12 Lizuca12 Buna ziua, Spuneti-mi va rog daca este corect cum inregistrez o factura de proiect pentru o constructie care la final va fi sediu social sau punct de lucru. ... (vezi toată discuția)
Constructie sediu social Lizuca12 Lizuca12 Buna ziua, Suneti-mi va rog daca firma isi construieste sediu social inregistrarile sunt urmatoarele de exemlu factura proiect 4426=401 ... (vezi toată discuția)
Decontare pe firma cheltuieli constructie locuinta administrator palmaria palmaria administratorul firmei doreste sa construiasca o locuinta cu doua functiuni:zona locuibila si zona comerciala cea in care va functiona firma.Ce cheltuieli ... (vezi toată discuția)