avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Divort
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Divort

Buna ziua.Am si eu o nelamurire si poate ma puteti ajuta.Am inaintat actele de divort acum aproape o saptamana.A fost fixat un termen in data de 6 decembrie.Problema este ca sotia mea a parasit domiciliul si s-a stabilit la mama ei intr-o alta localitate.In actele de divort,eu am trecut-o cu adresa din buletin si fara forme legale cu adresa mamei ei,acolo unde am solicitat a-i fi trimise toate documentatiile ulteriore.Cei de la Judecatorie insa,la intocmirea citatiilor au operat o eroare.Citatia ei i-a fost trimisa la adresa unde am locuit impreuna iar mie nu mi-a venit nimic,gandindu-ma ca citatia mea i-a parvenit ei pe adresa de acolo.Ce pot face in cazul asta?si daca lucrurile stau altfel faptul ca am primit citatiile la modul asta..are vreo valoare la infatisare,adica faptul ca ea a primit citatia mea si eu pe-a ei?
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Robert Silbermann , Avocat 13:14, 20 Noiembrie 2012
nu are nicio relevanta, atata timp cat aveti cunostinata de proces atat dv cat si sotia. sa aveti grija sa fie achitata taxa de timbru pana la primul termen, si sa va prezentati daca aveti calitatea de reclamant, pentru a nu fi respinsa cererea ca nesustinuta.
Depinde cum va rezulta ca s-a efectuat procedura de citare.
Veti afla la termen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre divort nico_dmx nico_dmx buna seara.va rog sa ma ajutati.am hotarat sa ma despart de sotia mea am inaintat actele de divort, iar la primul proces nu s-a prezentat desi a fost citata si ... (vezi toată discuția)
Sfaturi de divort puffy_25 puffy_25 Buna ziua,sunt casatorita de 8 ani dar de 2 ani am parasit caminul conjugal de un an incerc sa divortez prima oara am incercat fara avocat am depus actele ... (vezi toată discuția)
Vreau sa stiu cum pot sa divortez de sotul meu care este plecat de la mine deci nu mai stiu de el din 2009,el fiind cetatean egyptean florentina777 florentina777 am bagat div anul trecut ,el normal ca nu s-a prezentat la nici o infatisare si asa f rare ca si termen,il tot citau la adresa de la el din egypt,care nu mai e ... (vezi toată discuția)