avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... pot intra in somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

pot intra in somaj

mi-sa desfacut contractul de munca pe data de 19noiembrie 2012,pe cale amiabila a ambelor parti ,pot beneficia de somaj pana imi gasesc un loc de munca si ce pasi ar fi de urmat?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:54, 20 Noiembrie 2012
Buna ziua
Daca ati incheiat CIM cu acordul partilor nu puteti beneficia de somaj......:(
1. Pentru a beneficia de indemnizatie de somaj trebuie ca incetarea contractului individual de munca (CIM) sa nu va fie imputabila dvs.

2. Incetarea CIM cu acordul partilor (art.55, lit.b) din Codul muncii) va este imputabila dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor somaj dupa concediu crestere copil yulianaz81 yulianaz81 Buna ziua,am fost in concediu pt crestere copil pana la 2 ani,sa terminat concediul in data de 16 09 2012,ma-m reintors la munca pt 2 luni,acum nu mai am ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de somaj? veronica38 veronica38 am fost angajata cu contract pe perioada nedeterminata pana la data de 03 03 20 11 cand am decis sa-mi depun lichidarea la zi ,mi sa desfacut contractu cu art ... (vezi toată discuția)
Munca radu.gurita radu.gurita In urma cu cateva zile am fost informat ca firma la care lucrez se inchide,oferindu-mi un loc de munca similar la aceeasi firma dar in alt oras.Eu nu sunt ... (vezi toată discuția)