avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1162 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Proprietate- Posesie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Proprietate- Posesie

Buna seara, va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea situatie:
1. am cumparat un ap. la licitatie publica in martie 2010 devenind proprietar in baza actului de adjudecare.
2. a urmat un proces de contestare la evacuare si am reusit evacuarea in septembrie 2010.
3. intrarea in posesie s-a facut deci in septembrie.
Intrebare:
De la ce data platesc cote de intretinere de la data de la care sunt proprietar sau de la data de la care am intrat in posesie ??
Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Bun dobandit prin licitatie, nu pot intra in posesia lui fizica puzuzu puzuzu Buna ziua. Am incercat sa caut o solutie pentru o nelamurire personala de ordin judiciar pe forum, dar nu am gasit niciun subiect asemanator deschis. Va rog ... (vezi toată discuția)
Cine plateste intretinerea... offline_asdf offline_asdf Buna ziua Am cumparat prin licitatie un imobil in luna decembrie 2013 ( la inceputul acelei luni s-a facut actul de adjudecare prin care s-a facut ... (vezi toată discuția)
Cine plateste? cristian_conea cristian_conea banca scoate la licitatie un apartament; in 5 august cineva castiga licitatia, plateste apartamentul in 30 de zile (conf.legii) si se intocmeste actul de ... (vezi toată discuția)