avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... cesiunea de creanta
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

cesiunea de creanta

am si eu o intrebare cesiunea de creanta dintr-o banca si o firma de recuperare a creditelor se inregistreaza la judecatorie ?
daca da exista un site unde acestea pot fi vazute ?
multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: 100valentina , utilizator 20:42, 20 Noiembrie 2012
Nu se inregistreaza la judecatorie.
Cesiunea este o forma de transmitere a datoriilor ce se efectueaza direct intre parti. Este totusi obligatoriu sa se aduca la cunostinta debitorului cedat aceasta conventie.
multumesc frumos pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diferenta intre subrogatie si cesiunea de creanta Borsec Borsec Buna seara! Imi poate explica cineva daca este vreo diferenta intre subrogatie si cesiunea de creanta. Conform NCC la [b]subrogatie cel care plateste in locul ... (vezi toată discuția)
Creante.. albulescu albulescu Buna seara,o firma isi poate ceda sau vinde creantele unei alte firme?Dar o persoana fizica poate sa-si cedeze sau vinda creantele pe care le are la MF dupa ce ... (vezi toată discuția)
Cesiune de creanta, titlu executoriu, perimare si prescriere executare silita, frauda executor judecatoresc. Darius_D Darius_D Buna ziua, Ma numesc Darius si va retin atentia cu situatia in care ma aflu. In 4 aprilie 2007 am contractat un credit de nevoi personale la BANCA. Am ... (vezi toată discuția)