avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1870 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Restituirea taxei de poluare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Restituirea taxei de poluare

Buna ziua! Va deranjez cu o intrebare pentru ca nu am inteles nimic din presa despre restituirea taxei de poluare. In 2007 am inmatriculat o masina platind taxa de prima inmatriculare. In 2008, in urma unei cereri, mi s-a calculat taxa de poluare si o parte din bani mi-au fost restituiti. Daca in 2008 am platit taxa de poluare acum mai am dreptul sa cer restituirea respectivei taxe si in ce conditiii? Va multumesc anticipat pentru timpul acordat. La multi ani sarbatoritilor de astazi! Imi cer scuze daca nu am postat corect.
Cel mai recent răspuns: Liana Iura , Avocat 09:31, 21 Noiembrie 2012
puteti solicita restituirea taxei de poluare retinuta in 2008 formuland o cerere de restituire a taxei la sectia de contencios administrativ a tribunalului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasii pentru restituirea taxei auto dkm dkm -buna seara.in 2008 am cumparat o masina second hand din spania, pe care am inmatriculat-o in romania in martie 2009, cand a trebuit sa platesc la AFP vestita ... (vezi toată discuția)
Refuz de a achita taxa de poluare niculaucarmen niculaucarmen am cumparat un autoturism din Franta iar pentru efectuarea inmatricularii in Romania mi s-a calculat taxa de poluare printr-o decizie a Ministerului ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa auto BucurCristian BucurCristian Buna ziua, Am cumparat in 2007 un VW Passat fabricatie 2005 pentru care am platit in 30.07.2011 suma de 5427 Ron. Am facut cerere de restituire a taxei catre ... (vezi toată discuția)