avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediere la numai 2 luni dupa intoarcerea din ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediere la numai 2 luni dupa intoarcerea din concediu de maternitate

Buna ziua,
ieri am aflat ca compania doreste sa renunte la serviciile mele deoarece am salariul cel mai mare din departament si ca trebuie sa se faca restructurari. Eu abia m-am intors la serviciu, pe 19 septembrie, fetita mea a implinit un anisor pe 24 septembrie. Astfel am beneficiat de stimulentul de insertie+conform legii am prioritate in caz de restructurare si un an nu au dreptul sa fiu concediata, se pare ca firma nu doreste sa tina cont de aceste drepturi, dar in schimb doreste sa-mi plateasca 10 salarii(adica pana cand fetita ar implinii 2 ani)acum si desfacerea cim. O data cu desfacerea CIM eu pierd si stimulentul de insertie, asiguarea medicala in aceasta perioada.
ma poate ajuta cineva cu un sfat cum sa procedez si daca mai am si alte drepturi?

as aprecia un raspuns cat mai rapid deoarece trebuie sa dau si eu un raspuns


Va multumesc anticipat,
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:04, 21 Noiembrie 2012
tinastanciu

Legal nu va pot concedia pe durata in care beneficiati de stimulentul de insertie ... insa se pot exercita presiuni asupra dvs astfel incat sa va dati demisia ... daca societatea are probleme financiare atunci angajatorul poate informa salariatul despre intentia sa de modificare salariilor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent insertie anymaryh anymaryh Buna ziua! Va rog sa ma ajutati intr-o problema : o cunostinta se afla in CCC, a optat pana la implinirea a 2 ani ; copilul a implinit 1 an si 1 luna, mama ... (vezi toată discuția)
Stimulent inserție copil Anerol11 Anerol11 Bună ziua!! Soțul meu era la facultate când am născut și a putut beneficia el de indemnizație de creștere a copilului . Acum mai sunt 3 luni și ... (vezi toată discuția)
Plata stimulent de insertie Gabriela Badea Gabriela Badea Buna ziua, Ma numesc Gabriela. Am nascut pe 4 septembrie 2013. De pe data de 2 septembrie sunt in concediu postnatal. Nu imi doresc sa intru in CIC si voi ... (vezi toată discuția)