avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent inserție copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent inserție copil

Bună ziua!! Soțul meu era la facultate când am născut și a putut beneficia el de indemnizație de creștere a copilului . Acum mai sunt 3 luni și fetita împlinește 2 ani. Dacă el se angajează cu două luni înainte de împlinirea celor doi anișori poate beneficia de stimulent de inserție? Chiar dacă nu a fost angajat și a fost la facultate? Cum trebuie sa procedeze? Va mulțumesc din suflet, aștept cu nerăbdare răspunsul dumneavoastră! O zi frumoasa!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:42, 2 Februarie 2018
Dacă se angajează cu două luni înainte de împlinirea celor doi anișori poate beneficia de stimulent de inserție.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj sau concediu crestere copil danapauss danapauss am o fetita cu handicap grad 1,sunt asistent personal,am nascut in septembrie un baietel si am optat sa raman angajata si sa primesc stimulentul de ... (vezi toată discuția)
stimulentul de insertie putem beneficia? ionutgeo31 ionutgeo31 As dori sa va intreb daca putem beneficia de stimulentul de insertie , avavd o situatie mai complicata, in 11 03 2012 s-a nascut fetita noastra, eu am mai ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie Alina_G_ Alina_G_ Buna ziua! Daca am ales perioada de un an pentru cresterea copilului (cu 85 % din net), cand ar trebui sa ma reintorc la servici pentru a beneficia de ... (vezi toată discuția)