avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1082 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... stimulentul de insertie putem beneficia?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

stimulentul de insertie putem beneficia?

As dori sa va intreb daca putem beneficia de stimulentul de insertie , avavd o situatie mai complicata, in 11 03 2012 s-a nascut fetita noastra, eu am mai fost casatorita 3 ani, divortul s-a pronuntat pe 6 septembrie,2011 eu fiind deja insarcinata in 3 luni jumatate cu actualul sot,iar la nastere fostul sot a fost trecut ca tata , am facut tagada paternitatii si incuviintarii de nume,asteptam sa iasa actele, si as vrea sa stiu daca sotul meu poate beneficia de stimulentul de insertie ?DIN CAUZA ACESTEI SITUATII NU A PUTUT OPTA DE CONCEDIU
DE CRESTERE A COPILULUI,EL FIIND SINGURUL CARE LUCREAZA EU NU AM LUCRAT INAINTE DE A RAMANE INSARCINATA, ACUM BENEFICIEM DE ALOCATIA DE 200 LEI, ASPEPT RASPUNSUL DUMNEAVOASTRA!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:49, 14 Mai 2013
1. Daca tatal natural al copilului (actualul dvs. sot) nu este trecut pe certificatul de nastere a copilului nu poate beneficia de prevederile OUG 111/2010 privind concediul si indemnizatia pentru cresterea copiilor.

2. Asteptati sa se rezolve problema paternitatii si apoi poate beneficia de stimulentul de insertie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebari indemnizatie pentru copil / stimulent de insertie vladvornicu vladvornicu Buna ziua, Am ajuns in urmatoarea situatie: Sunt angajat de mai bine de 2 ani cu jumatate de norma (adica am vreo 400-500 RON) pe cartea de munca. ... (vezi toată discuția)
Concediu de crestere copil /concediu de maternitate simonadum simonadum Buna ziua,trebuie sa nasc in decembrie 2012,sunt angajata din luna mai 2012;sotul meu este angajat la firma din anul 2010;ne gandim sa intre el in concediu de ... (vezi toată discuția)
Recunoastere copil SuzyCat SuzyCat Am o mare problema.Cum se poate ca o femeie sa faca copil in timpul casatoriei cu un alt barbat si acesta sa trebuiasca trecut pe numele actualului sot.Eu sunt ... (vezi toată discuția)