avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Procura notariala
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Procura notariala

Buna ziua,
Doresc sa aflu modalitatea cea mai simpla de a face o procura notariala pentru ca sa o pot reprezenta pe mama mea, care e plecata in Italia, in relatiile cu bancile. Mama are 2 carduri de credit facute in tara si eu ma ocup de plati lunar si problema e ca la un card trebuie sa fac o inchidere de cont si nu am acest drept fara o procura notariala. Mentionez ca mama nu are posibilitatea de a ajunge la ambasada Romaniei in Italia. Care este varianata cea mai simpla de a obtine eu in tara o astfel de procura notariala?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:22, 21 Noiembrie 2012
Daca mama nu are cum sa ajunga la amnasada sau consulat, se poate adresa oricarui notariat acolo pt a va imuternici sa va ocupati de inchiderea contului. Procura apoi se traduce si apostileaza, v-o trimite prin curier sau posta si o folositi.
o astfel de procura costa destul de mult, daca nu-i urgenta cu inchiderea contului si mama revine relativ curand, il inchide personal cand vine.
Ultima modificare: Miercuri, 21 Noiembrie 2012
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura facuta la consulatul romaniei in italia george si antonia george si antonia Sunt in Italia si trebuie sa deschid urgent un cont in Romania. Se poate face o procura la consulat pentru a imputernici pe cineva din tara fara ca acea ... (vezi toată discuția)
Abuz al bancii? Adi Lungu Adi Lungu Buna ziua. Un roman rezident intr-o alta tara a UE are un cont de debit, precum si un card la o banca din Romania. Acestui card i-a venit sorocul si a fost ... (vezi toată discuția)
Vreau sa imputernicesc prin procura dar nu pot ajunge la ambasada...solutii? andredani andredani buna ziua ,a-si a vea o intrebare ,este posibil sa imputernicesc pe cineva din romania ,eu fiind in italia, dar neavand posibilitatea de a ajunge la ambasada ? (vezi toată discuția)