Buna ziua,
Doresc sa aflu modalitatea cea mai simpla de a face o procura notariala pentru ca sa o pot reprezenta pe mama mea, care e plecata in Italia, in relatiile cu bancile. Mama are 2 carduri de credit facute in tara si eu ma ocup de plati lunar si problema e ca la un card trebuie sa fac o inchidere de cont si nu am acest drept fara o procura notariala. Mentionez ca mama nu are posibilitatea de a ajunge la ambasada Romaniei in Italia. Care este varianata cea mai simpla de a obtine eu in tara o astfel de procura notariala?
Daca mama nu are cum sa ajunga la amnasada sau consulat, se poate adresa oricarui notariat acolo pt a va imuternici sa va ocupati de inchiderea contului. Procura apoi se traduce si apostileaza, v-o trimite prin curier sau posta si o folositi.
o astfel de procura costa destul de mult, daca nu-i urgenta cu inchiderea contului si mama revine relativ curand, il inchide personal cand vine.
Abuz al bancii?
Adi Lungu
Buna ziua. Un roman rezident intr-o alta tara a UE are un cont de debit, precum si un card la o banca din Romania. Acestui card i-a venit sorocul si a fost ... (vezi toată discuția)