avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 973 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum pocedez la schimbare locului de munca in aceeasi ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum pocedez la schimbare locului de munca in aceeasi institutie?

Buna ziua,
Lucrez intr-un spital ca registrator medical pe sectie si doresc sa ma mut pe Serviciul primiri urgente in cadrul aceluiasi spital, locul de "registrator" urmeaza a fi scos la concurs.
Cum procedez? Ma inscriu la concurs? Depun cerere de transfer (care nu va fi luata in seama)?
Fiind o instititie bugetara primeaza pilele si relatiile!
Cel mai recent răspuns: ContSters53045 , utilizator 13:55, 21 Noiembrie 2012
nu aveti ce pierde daca va inscrieti sa participati la concurs.
Chiar daca sunt pe post de registrator de cativa ani, dau examen de registrator?
daca postul este scos la concurs da, trebuie sa dati examen.
Postul care urmeaza a fis cos la concurs este altul decat postul pe care sunteti deja angajata .. iar transfer nu se poate face ..
ok,am inteles!
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer in același spital IuliaGab23 IuliaGab23 Eu lucrez in cadrul unui spital de stat la Pe un post nedeterminat luat cu concurs de 2 ani. As vrea sa ma mut pe alta secție dar mi se spune ca din nou ... (vezi toată discuția)
Examen grefier Manuela23 Manuela23 Buna seara. Doresc sa particip la un concurs pentru ocuparea postului de grefier. Am mai incercat pentru un post de consilier juridic debutant la o institutie ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! lucrez ca asistent medical,iar in momentul actual ... mangu mihaela mangu mihaela Buna ziua ! Lucrez ca asistent medical,iar in momentul actual as dori sa ma mut pe o alta sectie,transferul nu o sa mi se accepte deoarece este lipsa de ... (vezi toată discuția)