avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua ! Lucrez ca asistent medical,iar in momentul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua ! Lucrez ca asistent medical,iar in momentul actual ...

Buna ziua ! Lucrez ca asistent medical,iar in momentul actual as dori sa ma mut pe o alta sectie,transferul nu o sa mi se accepte deoarece este lipsa de personal ,si se accepta doar cu inlocuitor.Intrebarea mea este,pot sa merg la concurs pentru alt post ,organizat in acelasi spital? desi eu sunt angajata pe o alta sectie.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:04, 24 Martie 2023
Da, puteti participa la orice concurs organizat de angajatorul dvs.... transferul nu opereaza intre sectiile spitalului , ci intre doi angajatori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum ma pot transfera pe un post în sectie.dupa un post fix ( responsabil cu igiena) ca asistent medical generalist.sunt angajat într-un spital de stat... Mihai Grasu Mihai Grasu Bună ziua .sunt angajat într-un spital de stat pe un post fix de asistent medical generalist.Cum as putea ocupa un post de asistent medical generalist în ... (vezi toată discuția)
Transfer intraspitalicesc marin luiza mihaela marin luiza mihaela sunt angajata a unui spital din romania in urma unui conflict cu medicul sef de sectie a trebuit sa plec de e aceea sectie gasind loc prin detasare la ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am și eu o întrebare. sunt asistenta medicala ,și ... Sanda Constantinela Sanda Constantinela Bună ziua! Am și eu o întrebare. Sunt asistenta medicala ,și de 2 ani de zile sunt detasata pe o sectie în cadrul unui spital . Doresc sa ma transfer ... (vezi toată discuția)