avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1012 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... transfer intraspitalicesc
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

transfer intraspitalicesc

sunt angajata a unui spital din romania
in urma unui conflict cu medicul sef de sectie a trebuit sa plec de e aceea sectie gasind loc prin detasare la serviciu de statistica medicala unde eu acolo eu lucrez la calculator ceea ce nu mi place
de un an de zile tot incerc sa mi gasesc sa ma mut e alta sectie tot ca asistenta medicala e la majoritatea sectiilor mi se spune am loc dar i l pastrez pentru ....nepoata sora etc
intrebarea mea este urmatoarea

exista vreo regula dupa care se face transferul unei asistente de pe o sectie pe alta care este regula sau mai bine zis criteriul
Cel mai recent răspuns: zzenovia , utilizator 09:59, 9 Septembrie 2010
Intr-o institutie publica , orice post se ocupa doar prin concurs .
Dvs. momentan nu puteti functiona decat pe postul unde ati fost detasata , cu acordul celor doua spitale . Eventual daca in spitalul unde lucrati, au un alt post temporar vacant de asistenta medicala intr-o sectie unde este nevoie de personal , va poate modifica temporar, cu acordul dvs. locul de munca actual .
Oricum dupa ce detasarea inceteaza ... ar trebui sa va intoarceti la vechiul loc de munca ( Am inteles corect ca acum lucrati intr-un alt spital ? Pentru ca detasarea se face de la un spital la altul si nu in cadrul aceluiasi spital de la o sectie la alta).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! am și eu o întrebare. sunt asistenta medicala ,și ... Sanda Constantinela Sanda Constantinela Bună ziua! Am și eu o întrebare. Sunt asistenta medicala ,și de 2 ani de zile sunt detasata pe o sectie în cadrul unui spital . Doresc sa ma transfer ... (vezi toată discuția)
Transfer in același spital IuliaGab23 IuliaGab23 Eu lucrez in cadrul unui spital de stat la Pe un post nedeterminat luat cu concurs de 2 ani. As vrea sa ma mut pe alta secție dar mi se spune ca din nou ... (vezi toată discuția)
Mutare loc de munca mariadd mariadd sunt asistent medical, lucrez intr-o organizatie profesionala a asistentilor medicali si as vrea sa ma mut in spital cu locul de munca pe o sectie unde foarte ... (vezi toată discuția)