avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Mutare loc de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Mutare loc de munca

sunt asistent medical, lucrez intr-o organizatie profesionala a asistentilor medicali si as vrea sa ma mut in spital cu locul de munca pe o sectie unde foarte multi dintre angajati s-au pensionat ; exista vreo procedura de urmat pentru a- mi fi aprobata mutarea sau e nevoie sa dau concurs pentru post?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:44, 18 August 2015
Incadrarea salariatilor la institutiile si autoritatile publice si la alte unitati bugetare se face numai prin concurs sau examen, dupa caz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumularea pensiei cu salariu sandita sandita Mama mea, urmeaza sa primeasca decizia de pensionare, dar ar mai vrea sa munceasca. Lucreaza in sistem bugetar, ca asistent medical, iar pensia va fi de 11 ... (vezi toată discuția)
Transfer in același spital IuliaGab23 IuliaGab23 Eu lucrez in cadrul unui spital de stat la Pe un post nedeterminat luat cu concurs de 2 ani. As vrea sa ma mut pe alta secție dar mi se spune ca din nou ... (vezi toată discuția)
Reangajare dupa pensionare maryan52 maryan52 pe 15.01.2014 mi-a incetat contractul individual de munca pentru varsta standard pensionare; seful de sectie a solicitate reangajarea in acelasi post pe durata ... (vezi toată discuția)