Situatie: am fost in CIC pana la data de 16.02.2012. De la 01.02.2012 mi-a fost suspendata plata indemnizatiei pentru neplata unor impozite la bugetul local(deci pe luna februarie nu am mai primit banii). Din 17.02.2012 m-am intors la locul de munca si am luat salar normal pe perioada 17.02-28.02.
Din decembrie 2012 urmeaza sa intru in CIC pentru al doilea copil. Ma vor afecta cele 2 saptamani in care nu am fost platita, la primirea indemnizatiei pentru al doilea copil, in conditiile in care sunt la zi cu taxele si impozitele, dar acestea nu au fost platite in cele 5 luni in care se puteau cere retroactiv banii pe acele doua saptamani.
Mai exact este considerata intrerupere acea perioada a stagiului de 12 luni anterioare nasterii celui de-al doilea copil? Eu inteleg ca e vorba de o poprire a banilor si nu are legatura cu perioada concediului de ingrijire copil care a fost pana la data la care mi-a fost suspendat contractul de munca, adica 17.02.2012. va rog s ma ajutati cu o parere.
Perioada de suspendare a platii ICC, asa cum o precizati dumneavoastra nu va afecteaza de loc.Dreptul la ICC pentru al doilea copil va poate fi acordat !
Sanatate