avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Curatela
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Curatela

La data de 6 august 1996 s a instituit curatela pentru bolnavul D.M. si a fost numita ca si curator sora sa D.L.G. pentru a i primi si administra bunurile si pensia,si pentru a i apra interesele.
Intrebarea mea este daca dupa decesul lui D.M. care este internat intr un spital de boli psihice, D.L.G. va intra in posesia bunurilor lui D.M.Mentionez ca bolnavul nu mai are alti mostenitori iar curatorul si a indeplinit toate obligatiile ce i revin.
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: vladfesan , utilizator 15:30, 21 Noiembrie 2012
exact : nu are nicio legatura curatela cu mostenirea !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Curatela iconaruclaudia iconaruclaudia Am o mama in varsta de 81 de ani,bolnava, nedeplasabila de 5 ani de zile,nu este in depline facultati mintale( nu primeste medicul in casa).Eu sunt singurul ... (vezi toată discuția)
Succesiune,curatela benjy23 benjy23 Salut.Tatal meu a decedat in urma cu 4 ani, in tot acest timp nu am reusit sa deschid succesiunea din cauza mai multor probleme.Una dintre probleme este ca ... (vezi toată discuția)
Curator Andrey96 Andrey96 Buna ziua,ma numes Pelmuș Andrei, si am si eu o intrebare Tatal meu a decedat, si eu si mama dorim sa face succesiunea, la notar ni s-a spus ceva de ... (vezi toată discuția)