avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... cadou cerut inapoi
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

cadou cerut inapoi

Acum 2 ani am primit de la o cunostinta 1000 de euro din germania . A trimis ca cadou . Acum ma sunat sa o dau inapoi . Ca daca nu o dau ma da in judecata. A trimis prin posta, el zice ca are ceva acte cu care a trimis. Eu nu mai am documentul cu care am ridicat. Ce poate sa faca?
Cel mai recent răspuns: bea-gabriela , utilizator 19:25, 25 Noiembrie 2012
Si dovezi ca era ca cadou?
Ce fel de cadou de 1000 de euro? Detaliati, ca nu am la ce raspunde.
Prin westernunion mia trimis acel bani , dar nu stiu ce dovada are.
Doamna, am spus sa detaliati, adica sa dati amanunte, amanuntele inseamna mai multe de 13 cuvinte... daca doriti raspunsuri.
Dovezi exista si la firma care a transmis banii, mare lucru. Ideea e ca nu pricep de unde reiese ca erau cadou si nu imprumut, ce cadou? Cu ce ocazie? Etc.
Buna seara. Mai multe detalii nu pot sa va dau. Nu stiu sub ce forma a trimis el , ce acte are . Intr-o zi ma sunat si a zis sa dictez datele mele pt ca vrea sa trimita la sora s-a ceva bani dar prin mine ca sa nu afle sotia s-a. Am dictat datele mele, iar in urmatoarea zi am ridicat banii la o agentie de posta pe care a trimis. Acolo am fost intrebata cum promesc banii, iar mie asa a spus dansul ca sa ridic ca cadou. Eu nu mai am nicio hartie iar acuma de vreo 2 saptamani ma sunat ca vine acasa de craciun si sa dau inapoi banii . Daca nu o dau ma da la tribunal pt ca el are actul cu care atrimis banii.Deci banii acea la sora dansului am si dat pt ca eram sa ridicam impreuna iar acuma vrea sa o dau banii inapoi.
Daca nu stiti detalii, nu va poit ajuta. Nu inteleg cum de nu afla sotia daca trimitea pe numele x, dar trimitea pe numele y... e cel putin ciudat.
Imi pare rau, mai bine stati si discutati cu el si vedeti ce martori mai aveti... ca ati dat banii surorii. Sau poate aceasta recunoaste, sau nici asta nu stiti?
Mai mult nu va pot ajuta.

Alte discuții în legătură

Bani bettyy2002 bettyy2002 Buna ziua. Acum un an de zile am primit de la o verisoara din germania 1000 de euro prin westernunion cu titlu de cadou. Acum revenind in tara ea imi cere ... (vezi toată discuția)
Inselaciune adinnaiasi adinnaiasi Am gasit un anunt pe internet in care o doamna pe nume Alison dona spre adoptie pui de maimuta Capucin! am contactat-o pe acea doamna si mi-a zis ca daca vreau ... (vezi toată discuția)
Frauda cu buletinul dragosrazvan dragosrazvan Buna ziua am si eu o problema , un prieten ma rugat sa scot niste bani trimisi prin WesternUnion care ar fi trebuit sa fie de la mama lui dar pe urma am ... (vezi toată discuția)