avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... sprei ``paralizant`` cu piper...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

sprei ``paralizant`` cu piper...

spreiul cu piper,asa zis paralizant il pot purta cu mine peste tot??
de ex. pot sal pot in buzunar pentru autoaparare??
cand il pot folosi pentru a ma apara??

multumesc...
Cel mai recent răspuns: koleus , utilizator 08:59, 4 Februarie 2009
kuykpopyk a scris:

unde apare de la o posta premeditarea???daca eu plecam....

Eu am tras concluzia asta din simplul fapt ca nu au trecut 2 zile de cand vi s-a confirmat ca aveti voie cu spray si l-ati si folosit deja... deci aveati de gand sa-l folositi inca de cand ati intrebat prima data...

care e prostul care comite o fapta,dupa care cheama politia sa fie amendat???

Sunt multi care cred ca au dreptate si cheama politia si ajung sa fie tot ei cei care platesc... nu are legatura cu IQ-ul...

clar...aveti perfecta dreptate...ptr ca eu nu dadea cu spreiul daca nu eram lovit,iar fiind lovit mam razbunat dand un jet...

Singur recunoasteti ca ati dat din razbunare cu jet-ul si nu ca sa va aparati... asta poate constitui cel mult atenuanta depasirii legitimei aparari dar in nici un caz legitima aparare... si astea toate se interpreteaza din ce ati spus dumneavoastra... ce sa mai zic ce concluzii se pot trage din ce spun martorii sau persoanele vatamate?
intelegeti romaneste??
eu cu spreiul am dat pe data de 28.12.2008 daca vrei va trimit un fax si cu procesu verbal....
acum 2 zile am intrebat de curios...
si azi a venit amenda acasa...
multumit domnu??
dumneavoastra daca aveti in buzunar un sprei cu piper si vin eu si va dau o palma...numi dati un jet de sprei...ptr ca e razbunare....
felicitari!!sunteti fenomenal.....felicitari inca odata
.................pentru a te edifica studiaza putin ,, cauzele care inlatura caracterul contraventional,, si anume ,, legitma aparare,, in cazul tau. Din ce ai scris tu , trag concluzia ca daca aveai un pistol il foloseai................ stimate kuykpopyk exista o institutie care ne apara viata si integritatea corporala, de asta sunt platiti, nu sa ne facem singuri dreptate prin ce mijloace avem la indemana, ai fost la un pas de infractiune, un apel la 112 rezolva problema, fi mai rational in astfel de situatii, cateodata ne costa chiar viata astfel de incidente. Parerea mea este ca puterea nu o dovedim prin pumni, pistoale, sabii, intr-o societate civilizata......................probabil ca te-am plictisit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pedeapsa pot primi - uz de spray paralizant Lupse Raluca Lupse Raluca In urma cu 4 sau 5 ani am avut o altercatie cu o verisoara pe care am spreiat-o in fata sau pe haine nu mai tin minte cu sprei paralizant deoarece a sarit la ... (vezi toată discuția)
Spray lacrimogen folosit pentru autoaparare aanna aanna Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca este legala folosirea spray-ului lacrimogen de o persoana fizica cu scopul de a se autoapara. Ce se intampla daca ... (vezi toată discuția)
Sprayul paralizant sau cu piper. Sonji Sonji Oricine poate detine un spray paralizant/piper? sau trebuie indeplinite anumite conditii?? Se foloseste in caz de autoaparare.Dar sunt folosite de multi ... (vezi toată discuția)