avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 852 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort

Daca reclamantul si paratul nu se prezinta la primul termen de judecata in instanta de fond in caz de divort pe motiv de impacare, judecatorul inchide dosarul sau poate sa pronunte divortul? Cat timp se tine la dosar certificatul de casatorie in original?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 21:26, 21 Noiembrie 2012
Nici una , nici alta, ci suspenda procesul. Il puteti repune pe rol cu o cerere sau il lasati asa si se va perima intr-un an.
Mai corect e sa renuntati la judecata daca tot v-ati impacat si sa depuneti cerere sa va luati certificatul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anularea cererii de divort vio_georgescu vio_georgescu In urma 10 zile am inaintat cererea de divort in urma supararii provocate de sotul meu Sotul meu i-mi cere acum cand a aflat sa-i mai dau o sansa avand un ... (vezi toată discuția)
Impacare intre primul si al doilea termen sipiran sipiran Buna ziua, In urma cu 2 saptamani am avut primul termen la divortul care l-am deschis.as dori sa stiu care sunt (toate)posibilitatile de a incheia divortul.nu ... (vezi toată discuția)
Cum se procedează dacă soții vor să se împace după introducerea acțiunii de divorț? gabyta^^^ gabyta^^^ eu am bagat divort de sotul meu avem un copil impreuna de 8 ani si el vrea sa ne impacam vina avem amandoi! i a venit citatie pentru a depune intampinare ce ... (vezi toată discuția)