avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1861 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... contract de comodat
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

contract de comodat

buna seara
problema mea este urmatoarea:am o intreprindere individuala si doresc sa inchiriez un spatiu prin contract de comodat pentru a deschide un magazin alimentar, si as dori sa ma lamuriti si pe mine care sunt pasii de urmat pentru a deschide magazinul si normele sanitare deoarece nu se specifica nicaieri etapele de declarare a punctului de lucru si ce anume dotari trebuie sa ai .
in statutul i.i. specifica dreptul de desfacere a produselor alimentare si nealimentare in magazine nespecializate.
va-s ruga sa imi spuneti unde trebui sa merg dupa ce fac contractul de comodat si ce acte imi mai trebui
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Marya STANCU , 19:19, 1 Februarie 2009
La registrul comertului deschideti punctul de lucru in baza contractului de comodat.Odata cu depunerea documentelor pt.deschiderea punctului de lucru (sediu secundar) completati si declaratiile pe proprie raspundere pt.avizare(PSI,sanitar,mediu, daca e cazul).In functie de obiectul de activitate se vor face si controale
multumesc frumos pt raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punct de lucru udangiu udangiu Pasii si documentele necesare deschiderii unui [b]punct de lucru (magazin alimentar)[/b][i] (vezi toată discuția)
Explicatii cod caen csabex csabex buna seara, am si eu o intrebare. Am primit certificatul de inregistrare pentru intreprindere individuala, activitatea principala fiind conform codului caen ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli casă pfa Petrovic Petrovic Am contract de comodat pentru PFA-ul meu, sunt în regim real cu TVA. Vreau să știu dacă pot deduce cheltuielile pentru menaj (soluții pentru curățat, ... (vezi toată discuția)