avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... MOSTENIRE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

MOSTENIRE

IN URMA UNUI TESTAMENT AL UNEI MATUSE DEFUNCTE S.A STABILIT IN URMA UNUI PROCES CA SUNT UNICUL MOSTENITOR AL ACESTEIA.S.A STABILIT CA ACEASTA A AVUT IN PROPIETATE O CASA DE LOCUIT CU 4 CAMERE(ACUM IN PARAGINA)SI O SUPRAFATA DE TEREN INTRAVILAN DE 1800 M.ACESTEA IMI REVIN CA UNIC MOSTENITOR,MAI PUTIN 2 CAMERE CARE LE REVIN MOSTENITORILOR SOTULUI DEFUNCTEI.DACA SUPRAFATA DE TEREN ESTE IN TOTALITATE A MEA EI AU DREPT DE TRANZIT?SI DACA AU DREPT DE TRANZIT CAT DIN SUPRAFATA DE TEREN AU DREPT SA TRANZITEZE?EXISTA SI ALTA REZOLVARE?VA MULTUMESC!


:offtopic: Interventie moderator
Scrierea nejustificata cu majuscule este greu de citit. Tineti cont ca folosirea excesiva a tehnicilor de subliniere a textului echivaleaza cu a tipa la ceilalti utilizatori, actiune care ar putea fi interpretata ca fiind agresiva in forum.
Ultima modificare: Duminică, 1 Februarie 2009
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: IAMANDI ION , utilizator 14:56, 9 Februarie 2009
Am tot asteptat sa ma sfatuiti in legatura cu ultimul mesaj.m.ati intrebat cateva lucruri mai sus si eu in ultimul mesaj am incercat sa va raspund dar nu mi.ati mai zis nimic.v.as fi foarte recunoscator daca m.ati sfatui in legatura cu cazul meu .daca mai aveti nelamuriri in legatura cu procesul as fi bucuros sa comunicam prin mesaje.va multumesc anticipat!!!!!!!!!!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune unchi fara copii. de ce nu i-a revenit unchiului nimic din cota parte la care au renuntat cele 2 surori ale matusi? Epuree Epuree Succesiune unchi fara copii. Nu am inteles clar ce a spus unchiul, dar cam presupun ca asa a fost: matusa mea a murit si nu au lasat testament sau alt act, ... (vezi toată discuția)
Impartire mostenire soraya23 soraya23 Bunicii mei (parintii tatalui) au fost casatoriti aproximativ 15 ani. In 1990, bunicul meu a decedat, iar bunica mea s-a recasatorit. Barbatul cu care s-a ... (vezi toată discuția)
Partaj judiciar Lavinia Mustata Lavinia Mustata Am cumparat in urma cu 12 ani partea de mostenire a surorii mele in cota de 5/8, iar restul, dupa moartea surorii mele a ramas nepotului meu, unic mostenitor ... (vezi toată discuția)